30-11-2015
Home / Izdvajamo / Sloboda pobedila BSK: Gojković presudio, Davronov debitovao

Sloboda pobedila BSK: Gojković presudio, Davronov debitovao

sloboda-radost

Moglo je i ubedljive, ali i ovo je sasvim dovoljno. Osvojena su tri važna boda protiv velikog dužnika a jedini gol viđen je u 35. minutu kada je Gojković poslao loptu iza leđa danas odličnog Danilovića: Sloboda – BSK 1:0.

Ono što nisu uspeli napadači pošlo je za ruku beku Užičana, posle odlične akcije koju je napravio po levoj strani, ušao u šestnaesterac i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat susreta. Mogli su gosti brzo do izjednačenja. U 44. minutu Ademović je izašao sam ispred Rankovića, šutirao sa nekih deset metara, ali je čuvar mreže Slobode panterskom paradom sprečio loptu da uđe u gol.

sloboda bsk 17

Jalovo je BSK pokušavao da dođe do izjednačenja u nastavku, a nešto ofanzivniju igru gostiju Užičani su pokušavali da iskoriste za udare kontranapadima. Ranđelović se dva puta našao u izglednoj prilici da otkloni dileme oko pobednika ali je jedan njego šut završio pored stative a drugi je Danilović odbranio.

sloboda bsk 19

U poslednjim trenucima meča trener Ljubiša Stamenković ukazao je poverenje novajliji Nuridinu Davronovu, čiji je ulazak publika ispratila ovacijama.

Šta reći o publici!? Gledalaca tek 500-600, odavno ih nije bilo manje. U svakom slučaju Sloboda je imala podršku dve frakcije „fridom fajtersa“, i čuveno „nervno“ je bilo na visini zadatka sa zapada.

Sloboda: Ranković, Vasilić, Bajić, Lovrić, Gojković, Pilipović (od 73. Janićijević), Pejović, Purić, Krstić (od 83. Memedović), Tijago, Ranđelović (od 90. Davronov)

sloboda bsk 4

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>